top of page
Mantelzorg.jpg

TMB MANTELZORG

UW MANTELZORGWONING IS ONZE ZORG

curves 3.png

TMB MANTELZORG

EEN MANTELZORGWONING

Een mantelzorg woning kan bedoeld zijn voor het verzorgen van ouders, een vriend, vriendin of familielid, dit kan ook een kind zijn.

Mantelzorg woningen moeten voldoen aan het bouwbesluit, dus voldoen aan dezelfde eisen die gesteld worden aan nieuwbouwwoningen.

Een mantelzorgwoning zorgt ervoor dat een familielid die hulpbehoevend is, op het terrein van jouw eigen woning, zelfstandig kan wonen. Zij krijgen hierdoor de benodigde ondersteuning en hulp aan huis, hun vertrouwde omgeving. Ook is het mogelijk zelf in de mantelzorg woning te gaan wonen, in dat geval woont degene die je verzorgt in het bijbehorende huis.

Je hebt geen vergunning nodig voor een mantelzorgwoning, als je voldoet aan de voorwaarden. Je hoeft de gemeente dan ook niet vooraf op de hoogte te stellen van je plannen. Wel is het slim om de gemeente op de hoogte te stellen, om verrassingen te voorkomen

Het kan natuurlijk zo zijn dat mantelzorg nog niet noodzakelijk is, maar in de toekomst onvermijdelijk is, ook dan kan er een mantelzorg woning geplaatst worden op eigen terrein, dit heet dan pre-mantelzorgwonen of meergeneratiewonen, in dat geval moet er wel een vergunning aangevraagd worden bij de gemeente, welke wij natuurlijk voor u verzorgen.

Het ontwikkelen en realiseren van de prefab mantelzorgwoning is van A tot Z onze zorg.

TMB MANTELZORG

EEN ECHT THUIS GEVOEL

Het belangrijkste van een mantelzorgwoning is dat het direct als thuis voelt. Onze mantelzorg woningen zijn maatwerk woningen, het ontwerp maken wij samen met u.

 

Door het toepassen van ons balkenplafond en het materiaalgebruik geven onze mantelzorgwoningen een warm thuisgevoel.

Uiteraard voldoen onze woningen aan het bouwbesluit, ze zijn dan ook zwaar geisoleerd, luchtdicht gebouwd en voorzien van mechanische ventilatie, dit maakt ze energie zuinig en zorgt voor een gezond binnenklimaat.

Door toepassen van onze TMB Energy producten kunnen we de mantelzorg woning zelfs energie neutraal maken.

TMB MANTELZORG

HET TRAJECT

Het hele traject moet een feest zijn, goed klantencontact en korte lijnen vinden wij belangrijk. Vanaf het moment dat u de aanvraag doet totdat wij de sleutel aan u overhandigen, wij zorgen ervoor dat u totaal ontzorgd wordt.

 

Aan de hand van uw wensen gaan wij voor u aan de slag met een aantal indelingsschetsen, wij houden daarbij al rekening met de eisen uit het bouwbesluit. Zodra we een akkoord hebben over de indeling, tekenen we de gevels uit en bij akkoord daarop start de bouw.

 

De mantezorgwoning zal prefab worden gemaakt zodat u op locatie minimale overlast zult ervaren. Op locatie sluiten wij de mantelzorgwoning aan, u hoeft alleen nog de meubels te plaatsen.

houseboat_vakantie_stuurboord-interieur4.png
IMG-20230120-WA0014.jpg

TMB MANTELZORG

NEEM CONTACT MET ONS OP

Neem vrijblijvend contact met ons op om verder te kijken wat de mogelijkheden zijn, uw wensen met ons te bespreken of een bezoek te brengen aan onze bedrijfshal. Alles is bij ons bespreekbaar.

Tot binnenkort. 

TMB MANTELZORG

ONZE WAARDEN

EIGEN FABRIEK IN NEDERLAND
EIGEN FABRIEK IN NEDERLAND

Ellerweg 11, 8251 RH, Dronten

GEHEEL OP MAAT MOGELIJK
GEHEEL OP MAAT MOGELIJK

Chalet, Tiny house, Mantelzorg woning of Berging. Bij ons is alles bespreekbaar.

LUXE TOT IN DETAIL
LUXE TOT IN DETAIL

Over elk detail ik nagedacht wat terug te zien is in het eindresultaat

DUURZAME MATERIALEN
DUURZAME MATERIALEN

Zowel binnen als buiten worden onze mantelzorgwoningen 

opgebouwd uit duurzame materialen

MAATWERK
MAATWERK

Uw chalet, Tiny house, mantelzorgwoning in eigen ontwerp alles is bij ons bespreekbaar

TRANSPORT EN PLAATSING
TRANSPORT EN PLAATSING

Wij kunnen ook het transport en plaatsing voor u verzorgen. Een totale ontzorging

SLEUTELKLAAR OPGELEVERD
SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

Alle mantelzorgwoningen worden voorzien van laminaat vloer, volwaardige keuken, badkamer met toilet. 

bottom of page